Skip directly to content

Ons jeugdbestuur

Het jeugdbestuur kan vergeleken worden met de leiding van bijvoorbeeld scouts of chiro. Een aantal jeugdmuzikanten - waarvan de meesten hun eerste noten speelden binnen onze harmonie - zetten zich vol enthousiasme in om van alles wat de Jeugd doet een onvergetelijke ervaring te maken. Zelf spelen ze mee in zowel het jeugdorkest als de grote harmonie en ondertussen staan ze niet alleen in voor de dagelijkse werking van het orkest, maar ook voor alles wat tussen de wekelijkse repetities door georganiseerd wordt.

Terwijl de jeugdverantwoordelijke zorgt voor de meer praktische kant en de communicatie, houden de andere bestuursleden zich vooral bezig met het verder uitwerken van allerhande activiteiten. Met vereende krachten organiseren ze elk jaar een groot concert en om de twee jaar het legendarische muziekkamp. En natuurlijk staan ze allemaal klaar om vragen te beantwoorden of te helpen met wat dan ook.

Je kan hen contacteren via jeugd@sintceciliarotselaar.be, via onze facebookpagina of je springt maar eens binnen voor/tijdens/na een repetitie!

Jeugdverantwoordelijke

Tim Thielemans

 

Bestuur

Arne Van de Bemdt

Cedric Jacques

Lene Van de Bemdt

Sarah Van Eylen

Pepijn Bessemans